POZOR ZMĚNA FAKTURAČNÍCH ÚDAJŮ
ABC MUSIC v.o.s. v roce 2024 změnila svůj název a svou právní formu na ABC SFUMATO s.r.o. S tímto krokem souvisí i změna fakturačních údajů. Kompletní aktuální údaje naleznete v sekci kontakty.
Facebook ABC Music YouTube ABC Music Skype ABC Music
ČESKY POLSKI ENGLISH DEUTSCH FRANÇAIS
Učíme děti správně číst,
psát a poznávat svět...

        :: oznámení a média





05.09.2019 | 2019 - NEOBYČEJNÝ SLABIKÁŘ - 1. a 2. díl

NEOBYČEJNÝ SLABIKÁŘ - 1. a 2. díl
autor: Mária Navrátilová | kategorie: důležité sdělení

NEOBYČEJNÝ SLABIKÁŘ

S radostí Vám oznamujeme, že 16. listopadu 2019 se uskuteční slavnostní křest NEOBYČEJNÉHO SLABIKÁŘE. Tento slabikář - dva díly, budete moci objednávat na našich webových stránkách již od 1. listopadu 2019.

Slabikář slavnostně pokřtí Ondřej Havelka, Martin Zbrožek, Leona Gyöngyösi a Monica Bubna-Litic. Ve 13.00 hodin slavnostní zahájení křtu slabikáře – zahájíme zpěvem, který chytne každého u srdce - gospelová zpěvačka Leona Gyöngyösi. Záštitu nad Neobyčejným slabikářem převzala Moravská ústředna Brno (zobrazit záštitu).


 




Plnobarevná publikace: 108 + 100 stran
Formát: A4, pevná vazba


Slabikář slouží pro všechny metody čtení, lze jej použít v prvním i druhém ročníku ZŠ. Proč Neobyčejný? Slabikář je plný poutavých příběhů z reálného života dětí i dospělých, dále příběhů pohádkových, dobrodružných, někdy až detektivních. Texty plné libozvučných slov přímo vybízejí k dramatizaci textu či dramatickému čtení. Jednou se školní třída promění v chrpové pole a děti v chrpové víly, jindy vás pohltí bouřlivá atmosféra závodů Formule 1 nebo se najednou ocitnete na povrchu Měsíce. Knihu zdobí ilustrace čtyř autorů osobitých stylů, které podbarvují záměr příběhu a dále jej rozvíjejí. UMOŽŇUJÍ dětem ponořit se do svých představ a rozvíjet je dál ve své fantazii.


Sestavila: Mária Navrátilová
Autoři: Mária Navrátilová, Gabriela Hofmannová, Leona Vejsová, Vladimíra Kupčíková, Nikola Navrátil
Verše: Leona Vejsová, učitelka a básník; Miloš Kratochvíl, spisovatel, scenárista a básník; Jaroslav Hutka, český písničkář a básník; Josef Kvičera, učitel a básník
Ilustrace: Jaroslav Soumar, ilustrátor; Eva Sýkorová-Pekárková, akademická malířka; Tomáš Řízek, ilustrátor, malíř a grafik; Šárka Poláková, ilustrátorka z MARKETING123.cz; Leoš Konáš, ilustrátor
Grafická úprava písma: Blanka Marešová
Grafická úprava a DTP MiniMaxstudio, Praha 4



Video ze křtu slabikáře






Copyright © 2024 ABC MUSIC / ABC SFUMATO s.r.o. Všechna práva vyhrazena. All rights reserved. Disclaimer.                          
ABC Music and its logo are registered trademarks; other trademarks are used under licence.